Informatie praktijk

 

Pijnvrij & Gezond is een groeiende multidisciplinaire dokterspraktijk in de regio Mechelen die het algemeen fysisch en psychisch welzijn van de patiënten wenst te bevorderen. 

De basisvoorwaarden voor welzijn zijn: geen pijn hebben en in een goede gezondheid verkeren. Alle andere zaken in het leven worden ondergeschikt als aan deze twee basisvoorwaarden niet wordt voldaan. De benaming van dokterspraktijk Pijnvrij en Gezond komt voort uit deze twee basisvoorwaarden. We zijn ervan overtuigd dat, door mensen te begeleiden naar een pijnvrij en gezond leven, we een positieve invloed kunnen hebben op de samenleving. Daarom is het voor ons een uitdaging om deze bijdrage te kunnen leveren en doen we ons werk met dankbaarheid en enthousiasme. Binnen ons interessegebied zijn zowel mensen van binnen de regio Mechelen als buiten de regio Mechelen welkom.

 

Praktijkvisie

De overgrote meerderheid van de problemen en ziekten kunnen voorkomen of behandeld worden zonder invasieve of operatieve behandelingen. Vaak zijn voldoende kennis en een geïntegreerde aanpak een betere optie.

praktijkwerking

Goede afspraken tussen hulpverlener en patiënt zorgen voor een hogere kwaliteit van de zorg en tijdsefficiënte consultaties. We willen graag iedereen een optimale zorg aanbieden. Klik op ‘meer informatie’ om te bekijken welke afspraken we met onze patiënten maken.

Dr. Ilya Stas

Dr. Ilya Stas werkt sinds 2020 als sportarts en specialiseerde zich daarnaast ook in de huisartsgeneeskunde. Hij deed binnen zijn opleiding geruime tijd ervaring op in de fysische geneeskunde en focuste hij zich ook op pijnbehandelingen. Verder heeft hij een bijzondere aandacht voor gezonde voeding en body-mind-geneeskunde.

 

 

Contact en locatie

Klik hier